Templer og flodture

Thailand er et enormt land med over 2.000 km. afstand fra nord til syd, og landet kan fremvise masser af uspoleret natur i alle sine offentlige nationalparker, og i mange byer kan man se både elefanter, slanger eller tigre og andre vilde dyr. Thailand har masser af floder samt imponerende vandfald at vise frem samt en stor uspoleret natur. Man kan tage på en oplevelsesrejse rundt i landet og se det hele fra første parket. Man kan enten tage på en romantisk jernbanerejse med Orient Ekspressen gennem landet eller med den lokale jernbane, hvilket er en langsom men utrolig billig og sikker måde at komme gennem landet på. Man ser meget mere af naturen og landet fra et tog end fra bil eller fly.

Templer i Thailand

Da Thailand og de omkringliggende lande har over 90 % buddhister, så kommer det ikke bag på nogen, at der findes over 40.000 templer i Thailand. Templerne findes i både mindre og større byer, og de er absolut et besøg værd for turisterne. De fleste templer ligger omkring Bangkok bl.a. de mest kendte: Wat Pho, Wat Mahathat, Wat Suthat og Wat Bowonniwet. Men man finder også mange flotte og velbesøgte thailandske templer rundt omkring i provinsen, så måske skulle man besøge Chiang Mai i det nordlige Thailand, eller tage på en flodtur og se den storslåede thailandske natur.

Kendte floder i Thailand

I Bangkok flyder den store og kendte flod Chao Phraya River, som slanger sig igennem byen. Man bør tage på en flodtur med et af de mange rejsebureauer, som tilbyder en kanalrundfart gennem storbyen. Men hvis holder ferie i det nordlige Thailand, så bør man absolut se floden Mekong River, som løber over 4.000 km gennem flere lande, så den virker også som grænse mellem Kina, Myanmar, Laos, Thailand, Laos, Cambodia og Vietnam. Derudover tager mange på en oplevelsestur i den smukke natur på den navnkundige River Kwai flod. Nyd den stille sejlads på et krydstogt på floden, som især kendes for filmen Broen over floden Kwai. Desuden vil man ofte på en sejltur her på floden kunne opleve stedet Phra Pathom Chedi, hvor man kan se spændende klippegrotter, vandfald og elefantlejr.

Skriv en kommentar