Elefant trekking og broen over floden Kwai

I de fleste storbyer i Thailand findes der lokale rejsebureauer, der arranger forskellige udflugter til spændende rejsemål i Thailand. Thailand er et stort land, hvor man kan bruge flere uger på at opleve det storslåede miljø, da Thailand både har et hektisk storbyliv i Bangkok men også imponerende badestrande med herlige muligheder for at dyrke vandsportsaktiviteter og dykning.

Mange besøger derfor de idylliske øer, mens andre elsker at slappe af og måske spille golf på de eksklusive golfbaner i landet. Man kan også tage på hyggelige overfarter på floden i Bangkok samt besøge de populære flydende markeder, der er store markedspladser. Transport er meget billigt i Thailand, så derfor er guidede ture til Thailands attraktioner ikke specielt kostbare, så derfor bør man da tage på mindst én tur ud til nogle af Thailands mange attraktioner.

Attraktioner i Thailand

Det vrimler med flotte buddhistiske templer overalt i Thailand, som kan være en stor oplevelse at besøge, og Thailands mange storslåede nationalparker er også et besøg værd. Hver egn har sine egne karakteristika, og det nordlige Thailand er smukt som et postkort med sine bjerge, skove, floder og vandfald. Der findes masser af spændende ruiner samt dinosaurfossiler i det nordøstlige hjørne af Thailand, hvor befolkningen som altid er venlige og meget imødekommende.

Den centrale del af Thailand udgør på mange måder landets hjerte, da storbyen Bangkok byder på et væld af historiske og kulturelle steder. Midt i Thailand kan man også finde hvide sandstrande og nationalparker med bjerge, skove, floder og vandfald. Sydthailand er hjemsted for verdens smukkeste øer og strande især i områderne Krabi og Phuket, der har imponerende bjerge, grotter og vandfald at byde på sammen med de herlige strande. Imidlertid kan visse steder i Sydthailand være uroplaget på grund af den kulturelle mangfoldighed, da der findes mange religioner i området.

Udflugt til River Kwai og elefanterne

En populær udflugt med store oplevelse er en to dages tur til dødens jernbane ved River Kwai, hvor man på turen kan få en ridetur på elefanter. Flere lokale rejsebureauer i Bangkok og Hua Hin tilbyder dette intensive program på turen:

  • Besøg på Det Flydende Market.
  • Longtail båd til det Flydende marked.
  • Mindekirkegården i Kanchanaburi.
  • Erawan Vandfaldet.
  • Thai Burma Museet.
  • Elefanttrekking & tømmerflåde rafting.
  • Broen over Floden Kwai ved Kanchanaburi.

På det flydende marked vrimler det med små både fyldt med kokospandekager, palmesukker, solhatte, eksotiske frugter, souvenirs og meget mere. På kirkegården mindes man 6.900 allierede døde fanger fra 2. verdenskrig, og Thai Burma museum giver et flot indblik i det historiske. Derefter går turen til den verdensberømte “Broen over floden Kwai”, der er udødeliggjort i den berømte film af samme navn. Jernbanen blev bygget under forfærdelige vilkår af de allierede krigsfanger i japansk fangenskab under Anden Verdenskrig.

Togturen foregår langs floden på spor, der ind imellem synes limet på de stejle klipper, og det giver en virkelig stor oplevelse med mange flotte naturscenerier. Erewan vandfaldet er et smukt vandfald i hele syv niveauer, der kan være ret krævende at bestige. Turen afsluttes med en ridetur på Thailands nationaldyr elefanten samt en uforglemmelig sejlads på tømmerflåde på floden.

Skriv en kommentar