Thailand er perfekt for backpackere

Drømmer du om at komme til varme himmelstrøg i mere end bare 10 til 14 dage, er Thailand den perfekte rejsedestination for dig. Thailand er meget billig at rejse rundt i, så hvis du har en drøm om at komme ud på en backpackerrejse, er det bare med at komme afsted. I indlægget her fortæller vi dig hvorfor.

Du får meget for pengene

Den thailandske valuta er cirka 4-5 gange mindre værd end den danske krone, og det gør det utrolig billigt at rejse rundt i landet. Selvom priserne burde være relativt høje i forhold til masseturismen, er landet til at betale sig fra at rejse rundt i for langt de fleste rejsende – med eller uden rygsæk. Du kan eksempelvis købe street food for blot 10 kroner per måltid!

Transporten er billig

Noget af det der trækker tænder ved en backpackers budget, er transport. Det er ikke de fedeste penge at skulle give ud, men i Thailand kan du komme langt med tuk tuk for bare 30 kroner. Ligeledes er nattogene også utroligt billige – og ved at tage nattog sparer du samtidig en overnatning. Husk blot at prutte med prisen, da de altid sætter prisen langt højere end det, de gerne vil have.

Thailand er smuk og eventyrlig

Udover at være billig at leve i og rejse rundt i er Thailand også utrolig smuk. Især norden er charmerende med dets mange hårnålesving og bjerge. Snyd ikke dig selv for at tage til nordthailands hovedstad, Chiang Mai, som både rummer et aktivt byliv, men som ligger ganske få kilometer fra regnskov og bjerge. Her kan du nemt bruge mange dage – og overnatningen er billig, da du finder mange hostels eller vandrehjem for backpackere.

Er du til fest og farver foregår det nede sydpå ved øerne Koh Tao og Koh Phangan, hvor de afholder full moon parties!

Skriv et svar