Prisstærkt alternativ til Thailand

Hvis du i år ikke har råd til at besøge Thailand og dets herlige og yderst smukke kyster, så er Bodrum det helt rette sted for dig i stedet. Når du taster Bodrum Tyrkiet i søgefeltet, vil du hurtigt opdage, at der findes en lang række gode tilbud netop til denne destination. Bodrum halvøen har i mange år været et meget populært feriested, og det bliver det ved med!

Ridderborg midt i byen

Ligesom Thailand rummer over en del charmerende kystbyer, så gør Tyrkiet det bestemt også. Bodrum er ganske charmerende, da den rummer over en ganske unik historie om en ridderborg, som jeg bliver nødt til at dele her på bloggen. For mere end 2.000 år siden, var Bodrum kendt under navnet Halikarnassos, hvor mausoleet, et af verden syv underværker, lå. Der er ikke meget tilbage af den mere, men den rummer til gengæld en imponerende 1400-tals borg St. Petrus, som blev bgget af korsridderne! Denne skulle efter sigende have rummet over alt lige fra takkede mure, fantasifulde tårne og blafrende vimbler. Den dag i dag kan man stadig besøge borgen, nu som musem, og opleve en del af borgens mystik og historie.

Tyrkiet, Bodrum

Men, Bodrum er meget mere end blot en ridderborg. For ud over det, kan man med bil eller cykel tage rundt på den smukke halvø, som byder på alt lige fra figenplantager, idylliske byer, vindmøller og spændende kulturmindesmærker som Mustafa Pachas borg fra 1600-tallet. Jeg vil især anbefale plantagerne og de idylliske byer, da man her kan opleve halvøen fra dens mest autentiske side. Det er hyggeligt, og man kan bruge mange timer på blot at gå rundt i plantagerne, da det er et ganske smukt syn! Er du mere til snorkling og badeture, som når du besøger Thailand, så er der også rig mulighed for dette i det krystalklare vand langs om Bodrums kyster.

Du kan finde billige ferier til Bodrum her. Selv om de ikke har rejser til Thailand endnu har Sunweb faktisk mange gode ferier til billige penge. Se hele deres udvalg af ferier her.

Skriv et svar