Oplev dykning i verdensklasse i Thailand

Kan du godt lide at dykke? Så skal du tage til Thailand. Landet byder på flere dykkerdestinationer i verdensklasse, som du helt sikkert vil blive tryllebundet af. Hvor du skal dykke henne i Thailand, giver vi dig svar på i indlægget her.

Similian

Hvis du spørger en anden dykker om, hvor du skal tage hen for at opleve noget af det bedste dykning i Asien, så vil vedkommende sige Similianøerne, som byder på Fantassy Reef, East og Eden og Elephant Head, som er nogle af de smukkeste rev i hele verden med leopardhajer, revhajer og mange andre forskellige fiskearter.

Hin Daeng

Hvis du længe har drømt om at dykke med hvalhajer og djævlerokker, er Hin Daeng stedet du skal tage til. Her er der nemlig stor chance for, at du kan dykke hvalhajer og djævlerokker – det siges faktisk, at du skal være yderst uheldig for ikke at se en djævlerokke. Så se hellere at komme afsted med det samme!

Richelieu Rock, Koh Tachai og Koh Bon

De tre steder nævnt for oven ligger i området mellem Similianøerne og Surinøerne, og er kendt for at være et af de steder, hvor der er størst chance for at dykke med hvalhajer. Der er desuden også mulighed for, at du kan komme til at dykke med djævlerokker, barracudaer og groupere.

Hvornår er det bedst at dykke i Thailand?

Du kan dykke i Thailand stort set hele året, men fra november til april er der de bedste forhold for dykkere. Især februar til og med maj er gode, hvis du gerne vil møde de store hvalhajer. Skal du dykke i Andamanhavet er der bedst dykning fra november til og med april, mens det er bedst fra maj oktober, hvis du gerne vil dykke i Thailandbugten – så tjek gerne op på det, inden du rejser til Thailand.

Skriv et svar