Gigtproblemer kan lindres med en tur til Thailand

Tusindvis af danskere lider af gigt i større eller mindre udstrækning, og det findes ikke nogen typer medicin, som kan kurere gigt. Derfor lider mange af kroniske smerter hver eneste dag, idet hver 8. dansker har en form for gigt. Over en halv million danskere har dette problem med enten slidgigt, ryglidelser eller leddegigt, men der findes også andre typer for gigtsygdomme. Dog kan visse former for gigt forebygges, og dette gælder især de overvægtige, som kan mindske risikoen for slidgigt i knæene, ligesom forebyggelse af sportsskader kan reducere risikoen for slidgigt i de skadede led. Gigt kan ikke helbredes, da der er tale om ødelæggelse og nedbrydning af den vigtige ledbrusk og knoglevævet omkring leddene, og når disse til sidst er slidt væk, så vil knoglerne gnide mod hinanden og forårsage kraftige smerter. En effektiv form for forebyggelse af gigt skal startes på et så tidligt tidspunkt som muligt, idet man kan bremse gigten men ikke kurere denne. Men der findes alligevel et par muligheder for at mindske smerterne, og det er enten Glucosamin eller en tur til et varmt klima såsom Thailand.

Flyt til Thailand eller tag på ferie i Thailand

Mange har fundet ud af, at deres gigtproblemer bliver væsentligt reduceret, såfremt man opholder sig i et tropisk klima, som jo findes i mange lande verden over. I troperne findes gigt ikke i samme grad som på vore breddegrader, og det skyldes varmen og fugtindholdet i luften, så man kan virkelig hjælpe sin krop af med smerterne, hvis man bosætter sig i et varmt land, eller hvis man hyppigt rejser til eksempelvis Thailand, hvor man normalt har 25-35 grader året rundt. Der findes masser af eksempler på folk med kroniske smerter, som klarer sig med væsentligt mindre smertestillende medicin eller helt har droppet medicinen, da det varme klima kurerer mange slags sygdomme. I Danmark må man derfor nøjes med at tage på kurophold i varme bade eller saunaer, hvor musklerne kan løsne sig, hvilket også er behageligtog nedbringer gigtsmerterne.

Glucosamin er et effektivt middel mod gigtsmerter

I de senere år er der dog kommet et produkt på markedet ved navnet Glucosamin, og dette alternative og godkendte håndkøbsmedicin kan man især finde på nettet til Glucosamin til gode priser hos Med24, hvor de har et bredt udvalg af de forskellige Glucosamin tabletter. Såfremt gigten ikke er meget fremskreden, så kan pillerne effektivt lindre gigtsmerterne. Glucosamin er fremstillet af det samme stof, som findes i ledbrusken, så derfor vil kroppen acceptere virkningen, hvilket nedbringer smerterne, men gigten vil ikke blive kureret men holdt på afstand, hvilket er den bedste løsning i dagens Danmark. Den allerbedste løsning vil naturligvis være at dels besøge at varmt land samt indtage en dagligtablet af Glucosamin, idet man derved vil være på den sikre side med hensyn til at holde gigtsmerterne på afstand.

Skriv en kommentar