Eksotiske rejser til Thailand

På den anden side af kloden ligger der mange eksotiske feriedestinationer, og især Sydøstasien er et velbesøgt turistområde, og her finder man Thailand, Malaysia, Vietnam, Cambodja og flere andre lande, hvor klimaet er varmt og herligt, maden er krydret og velsmagende, folk er flinke og gæstfrie, og prisniveauet er stadigt meget billigt. Man kan som regel flere gange om året finde flybilletter til under 4.000 kr. til Bangkok og retur, og man kan finder charterrejser med hotel til under 5.000 kr. Man finder det største udvalg af rejser til Thailand inde på hjemmesiden hos Spies, der opererer med konkurrencedygtige priser, og der finder man også de helt billige afbudsrejser, som måske passer fint til netop jeres formål og tidsplan.

Badeferie i Thailand

De fleste turister rejser lidt rundt i Thailand under ferien, mens andre bliver på deres luksushotel, som ofte ligger ud til en herlig badestrand. De mest populære destinationer er Bangkok, Chiang Mai og Phuket, der dels ligger midt i landet, i det nordlige og i den sydlige del af landet. Phuket er en ø, som især tiltrækker turister, der elsker badning og vandsportsaktiviteter såsom dykning, jetski, vandscooter, speedbåd, bananbåd, snorkling, paragliding, vandski mm. Nær Bangkok finder man flere populære badebyer såsom Pattaya, Cha-Am og Hua Hin, og man kan naturligvis også finde masser af spændende seværdigheder, som man kun kan finde i dette område af Asien.

De fleste vælger derfor en afslappende badeferie, når de kommer til Thailand, og så kan man efter behov dyrke sine interesser indenfor vandsport eller besøge de enestående buddhistiske templer rundt om i Thailand. Når man først er kommet til Thailand, så vil man hurtigt erfare, at prisniveauet kan være rigtigt lavt, men andre steder kan det også være rigtig dyrt. Man kan få alting i Thailand, så de endelige valg af turiststeder afgøres af din individuelle ferieøkonomi, for hvor meget I vil bruge på eksotiske rejser til Thailand. Man kan gratis nyde den tropiske sol og udsigten ud over stranden, og både mad og ophold kan klares for meget små beløb. Et værelse kan lejes for omkring 50 kr. dagligt, og gademåltider kan købes for under 10 kr., men man kan naturligvis også finde dyre luksushoteller, som endda er dyrere end de danske normalpriser.

Seværdigheder i Thailand

Når man rejser til Thailand, så bør man opleve nogle af disse populære seværdigheder og attraktioner:

  • Øen Phang Nga, med den karakteristiske bugt og de utrolige flotte og majestætiske klipper, der rejser sig fra det turkise vand, som især blev kendt gennem James Bond filmen ”Manden med den gyldne pistol.”
  • Hovedstaden Bangkok ved floden Chau Phraya er et mekka af oplevelser. Man kan komme igennem byen både med taxa eller Skytrain, og her findes også flodture med både, masser af boder og butikker i en stor forvirret vrimmel. Her finder man masser af liv samt natteliv. Hovedstaden er kontrasternes by, da man her finder oplevelser for alle sanserne såsom at gå på opdagelse i Chinatowns små gader, besøge det berygtede Patpong Night Market, opleve det lokale natteliv eller lad dig forundres af de århundredgamle templer såsom Wat Arun. Bangkok har også paladset Grand Palace fra 1782, hvor kongerne boede. Paladsets arkitektur omfatter stilarter fra flere forskellige tidsaldre, og her findes blandt andet en af verdens mest berømte Buddha-statuer nemlig”Smaragd Buddhaen”.
  • Ikke langt fra Bangkok finder man ruinbyen Ayuthaya, som oprindeligt var et siamesisk kongedømme i perioden 1351 til 1767. I dag finder man Ayuthaia Historiske Park, som viser et glimt af fortidens storhed.
  • Det flydende marked i Ratchaburi
  • Templet Wat Na Phra That
  • Klostret Wat Khongkharam
  • Det velbevarede amfiteater Nang Yai, hvor man kan møde idylliske vinmarker, frugtplantager og små fremgangsrige forretninger.
  • Khao Yai Nationalpark ved den vestlige del af Sankamphaeng Bjergkæden. Her finder man en skøn natur med mere end 3000 forskellige plantearter, 320 fuglearter samt 66 arter af pattedyr herunder bjørne, elefanter, gibbonaber og ikke mindst leoparder og enkelte tigre.
  • Naturparken Khao Sok Nationalpark i Surat Thani-provinsen i Sydthailand.
  • Stranden Railay i Krabi-provinsen er ofte kaldet for Thailands smukkeste strand.

Skriv et svar