Billig sommerferie i Thailand

Thailand ligger omkring 10.000 km fra Danmark, så det tager omkring 11 timers flyvning at komme til Thailand, og dette vælger mange danske at gøre og fortrinsvist i den kolde vinterperiode. Man bør dog være opmærksom på, at priserne for flybilletter og hoteller er billigst i den danske sommer, og det skyldes lavsæsonen i Thailand.

Priserne stiger omkring jul, nytår og i januar, da mange gerne vil slippe væk fra den kolde danske vinter og nyde Thailands herlige klima. I februar fejres også det kinesiske nytår i Thailand, hvilket er en stor begivenhed, som mange turister værdsætter. I perioden april, maj og juni er speciel varm i Thailand, så mange turister vælger ikke at komme i disse ulideligt varme måneder, men den slags er jo forskelligt for de fleste mennesker.

Oplevelser i Thailand

Hvis man kommer til Thailand for første gang, så kan alting være lidt overvældende, og man kan godt risikere at blive narret og betale høje turistpriser, da de indfødte er gode til at genkende førstegangs turister til landet. Man skal lige vænne sig til maden, klimaet, møntfoden og sproget, da Thailand jo er en del anderledes end Danmark. Men generelt er thaier meget venlige og imødekommende, og de taler rimeligt godt engelsk, og prisniveauet ligger generelt på det halve af Danmark.

Især mad og hoteller kan være billige, men de kan naturligvis fås i alle kvaliteter og priser. Thailand er et stort land med masser af muligheder, hvad enten man er til storbylivet i Bangkok, besøge badebyerne Pattaya, Hua Hin og Phuket, eller hvis man vil på skønne naturoplevelser i nationalparkerne, på floderne og på stranden, hvor der jo også er rig mulighed for vandsports aktiviteter med river rafting, bananbåd, jetski, vandscooter, paragliding samt dykning og badning.

Find priser på nettet

På internettet kan man finde masser af flyselskaber og rejsebureauer med rejser til Thailand, og man kan også sammenligne priserne på flere hjemmesider. Man bør altid rejse med et flyselskab, der er godkendt af Rejsegarantifonden, da der har været mange konkurser i branchen. Man kan faktisk finde gode tilbud på rejser til Thailand på Spies hjemmeside, da de har komplette charterrejser med hotel, hvor mange af dem er børnevenlige. På den måde kan man altså invitere hele familien med på en eventyrlig rejse til Thailand, hvor man både kan ride på elefanter, besøge flotte templer og finde masser af billige souvenirs med hjem fra en herlig ferietur i et eksotisk miljø. Spies tilbyder desuden spændende rundrejser, hvor man endda har en guide med, således man får mest muligt udbytte af turen.

 

Skriv et svar