Thailand for den førstegangsbesøgende

Venlig, sjov, kærlig, eksotisk, tropisk og historisk, Thailand udstråler en gylden nuance fra sine glitrende templer og tropiske strande til det altid fortrøstningsfulde thailandske smil.

Har du aldrig rejse i Thailand, men vil du gerne opleve det skønne asiatiske land? Så læs mere her, hvor du kan få et større indblik i, hvad der gør Thailand til så populær og skøn en rejsedestination. Du kan også hoppe direkte til bookingen af din rejse til Thailand lige her, hvis du allerede ved, at du vil af sted.

Det kan du opleve i Thailand

 1. Marker og skove
  Midt imellem de rolige byer er det landlige hjerteland, som er en blanding af rismarker, tropiske skove og landsbyer. I nord støder skovene og markerne op mod bjerge dekoreret med sølvfarvede vandfald. I syd kaster kalkstensklipper sig ud af det dyrkede landskab som forhistoriske skyskrabere. Det, normalt, tørre nordøst udsender en smaragd nuance i regntiden, når grønne ris skyder op i landskabet.
 2. Hellige rum
  Den hellige verden er et nært bekendtskab i denne buddhistiske nation, og religiøs hengivenhed er farverig og allestedsnærværende. Funklende templer og gyldne Buddha figurer indrammer både landlige og moderne landskaber. Besøgende af templer kan, for eksempel, deltage i samtale gennem meditationsritualer i Chiang Mai, religiøse festivaler i det nordøstlige Thailand, underjordiske huler i Kanchanaburi og Phetchaburi samt templer i det nordlige Thailand.
 3. Sand mellem tæerne
  Med en lang kystlinje (faktisk to kyster) og jungleprægede øer forankret i det azurblå vand, er Thailand en tropisk flugt for enhver, der elsker at rejse. Dette paradis byder på en varieret menu, herunder surfing i Ko Lipes, dykning med hvalhajer ud for Ko Tao, bestigning af Krabi’s klipper, kiteboarding i Hua Hin, fest på Ko Phi Phi, rekreation på et kursted på Ko Samui og afslapning på stranden, hvor sand møder havet.
 4. Et formidabelt køkken
  Det thailandske køkken er beundret over hele verden og udtrykker grundlæggende aspekter af den thailandske kultur: den er generøs, varm, forfriskende og afslappet. Hver thailandske ret er afhængig af friske, lokale ingredienser, herunder skarp citrongræs, sirende chili og blomstrende skaldyr. En varieret national menu er bygget op omkring de fire grundlæggende smage: krydret, sødt, salt og surt.

Book rejsen til det tropiske paradis

Thailand har, som mange bekendt, regntid under vores sommer, hvorfor højsæsonen ligger i vores vinterperiode. Det betyder dog ikke, at man ikke kan rejse dertil om sommeren, man skal dog forvente et stadig varmt, men fugtigt klima samt risiko for store regnbyger.

Du kan booke din rejse til Thailand gennem Spies, der båder arrangerer rejser dertil om sommeren og vinteren.

Skriv en kommentar