Husk nu rygsækken

Har du endelig efter slid og slæb, tårer og sved overstået gymnasiet eller universitetet? Synes du selv, at du fortjener at give dig selv et klap på skulderen og en ekstra lækker gave for dit slid?

Hvis du tænker, du gerne vil forkæle dig selv med en rejse, kan jeg kun sige go for it! Men husk nu lige det hele..

Udstyret skal være i orden

Ja, det er altså ikke til at komme udenom, selvom du sikkert håbede på, at du sagtens kunne snige dig udenom. Hvis du gerne vil ud på en længere rejse, bliver du nødt til at investere i noget godt og holdbart udstyr.  For uden dette duer rejsen ikke.

Det vil du hurtigt finde ud af – for det er ikke super fedt og smart at være afhængig af en kuffert på 25 kilo, fordi du ikke lige fik taget dig sammen til at købe en god og komfortabel rygsæk til din tur. Det nytter altså noget! Derfor nytter det heller ikke noget at have en ”mini-kuffert” med som håndbagage – der må du også ty til en bedre rygsæk.

Fordele

Med en rygsæk vinder du den fantastiske fordel, at du kan variere og tilpasse vægtfordelingen, så det er nemt og behageligt at fragte dit udstyr fra A til B. Det er ikke det samme med en kuffert – i hvert fald ikke, hvis du gerne vil ud at udforske verden.

Det tager altså en anelse længere tid med en kuffert. Prøv selv at forestille dig at skulle hen til dit næste overnatningssted placeret på et bjerg med en kuffert i hånden.. Hmmmmm, not so pleasant.

Hvis du derfor gerne vil være god ved dig selv, og vil give dig selv en bedre rejse, bør du overveje at investere i en god rygsæk. Det gavner dig i sidste ende!

Skriv et svar