Populære rejser til Phuket i Thailand

Turisterne svigter ikke Thailand og i særdeleshed ikke ferieøen Phuket. Trods store turbulente problemer i Thailand i de senere år med både tsunami, politisk uro, militærkup og oversvømmelser så vælger tusinder hvert år rejser til Phuket, idet man her kan slappe af og nyde livet i fulde drag. Nu er dollaren blevet utrolig stærk de seneste par måneder, og den thailandske valuta følger dollaren, så dermed er det pludselig blevet omkring 25 % dyrere at holde ferie i Thailand, men alligevel ankommer turisterne i samme mængde til de mest populære feriesteder i Thailand, og turisterne vælger især hovedstaden Bangkok, badebyen Pattaya samt øen Phuket at holde ferie i. Der må altså være noget unikt ved Phuket, som stadig tiltrækker turisterne.

Derfor vælger man at holde ferie i Thailand

Har man været i Thailand blot én gang, så vil man ofte forelske sig i landet, da folk her er meget smilende og venlige, da thaier er et meget gæstfrit folk. I Thailand kan man få alting i mange prislejer, så det er din økonomi, som bestemmer, hvilke ting du vil opleve, samt hvor du vil bo, når du besøger Thailand. Turistområdet i Phuket er blandt de dyreste områder i Thailand, men alligevel føles det billigt for os rige vestlige turister, når man kan bo på et udmærket hotel for 100 kr. om dagen og opefter samt spise måltider på gaderestauranter fra 5 kr. pr måltid og opefter. Det er muligt at finde luksushoteller til mere end 1000 kr. pr. døgn, og specielle udsøgte restauranter kan også servere retter til over 200 kr. pr. kuvertpris, så netop derfor tager Thailand imod både velbeslåede samt mere sparsommelige turister, og alle føler sig godt modtaget af befolkningen. Phuket er især kendt for at have én af verdens bedste badestrande, hvor man kan bade i krystalklart vand. Phuket har også et heftigt natteliv i Patong området, og man kan her opleve en frodig natur, mange former for vandsport aktiviteter, jetski, dykning samt de herlige gyldenbrune strandoplevelser, som tilsammen danner rammen om en perfekt ferie for turisterne ved Phuket, som ofte omtales som Sydens Perle. Ønsker man at shoppe, så bør man besøge Patong Beach, hvor der findes masser af indkøbsmuligheder med shopping arkader, gadesælgere og boder, hvor det er muligt at tinge om prisen på svømmeudstyr, souvenirs, solcreme, saronger, smykker, silke og meget mere, da man finder alt til salg på dette sted. Man kan finde skræddersyet tøj til meget små priser, men det kan også svare sig at købe lædervarer, træskærerarbejder, brugskunst og andre genstande.

Hvor finder man rejser til Phuket?

De fleste større rejsebureauer har destinationer til Thailand, og de helt store selskaber som Spies Rejser har faktisk afgange direkte fra Danmark til følgende steder på Phuket:

  • Bangtao Beach
  • Kamala Beach
  • Karon Beach
  • Kata Beach
  • Khao Lak
  • Koh Kho Khao
  • Nai Yang Beach
  • Patong Beach
  • Surin Beach

På Spies hjemmeside kan man se flere informationer om de populære rejser til Phuket.

Skriv en kommentar