Rejser til Phuket giver eventyrlige oplevelser

Folk fra hele verden rejser til Phuket på ferie, da denne ø er Thailands mest besøgte feriested. Mange rejser til Phuket flere gange i livet, da de trives i det varme miljø, hvor der er herlige hvide badestrande til alle sider samt krystal klart vand. Phuket er temmelig meget turistpræget, hvilket gør det til det dyreste sted i Thailand, men da prisniveauet i Thailand generelt er meget lavt, så er det stadigt ret billigt at holde ferie i det eventyrlige Phuket, og du kan desuden stadig finde masser af den gamle thailandske kultur på din ferie i Phuket.

Oplevelser i Phuket

På øen Phuket kan man ikke undgå at bemærke den 45 meter høje statue af Buddha, der troner ned over byerne Chalong Bay, Phuket Town, Kata og Rawai på øens sydlige side. Denne marmor statue vejer faktisk 135 ton, der reflekterer i solen på en enestående måde. Statuen er derfor vartegnet for Phuket og kan anbefales som et turistmål, og på stedet har man desuden en flot panoramaudsigt. De rene strande på øen er også anbefalelsesværdige, da det er de bedste strande i Thailand. De mest populære bounty strande er:

  • Freedom Beach.
  • Patong Beach.
  • Kata Noi Beach.

Her kan man slikke sol, boltre sig i bølgerne, få massage og få skyllet det hele ned med frisklavede frugtshakes, mens man kan nyde udsigten med de vuggende små thailandske fiskerbåde i horisonten. De mange små idylliske øer er også værd at besøge, og man kan finde ture masser af steder på Phuket.

Du bør virkelig opleve disse tropiske perler med turkisblå vand, kridhvide strande og farverige koraler, hvor du både kan bade, dykke eller snorkle. De populære paradisiske øer Phi Phi ligger kun to timers sejltur fra Phuket, og bugten Phang Nga Bay er absolut også værd at besøge med sine karakteristiske stejle kalkklipper, der popper lodret op i luften fra det smaragdgrønne vand.

Der er rige indkøbsmuligheder på Phukets nattemarked, hvor man kan købe alt fra keramik og klassiske køleskabsmagneter til håndlavede sager og eksotiske krydderier til spotpriser. Nattelivet er et kapitel for sig selv i Phuket, og det findes især i området omkring Bangla Road, der er hovedgaden i badebyen Patong, sprudler af fest og farver hele natten. Her kan man opleve cabaretshows med masser af dans, billige drinks til hårdtpumpende rytmer og vilde discolys.

Man bør også overveje at se klassiske Muay Thai Boxing eller besøge den storslåede nationalpark Khao Phra Thaeo, hvor der både er regnskov samt vildtlevende aber, slanger, vildsvin og fugle. Hovedattraktionen er det yndige vandfald Bang Pae. Endeligt er der også masser af templer og andre historiske bygninger i Phuket, der kan være spændende at udforske.

Luksus rejse til Phuket

Du bør tjekke tilbud på rejser til Phuket hos Spies Rejser, da de har specialiseret sig i at tilbyde charterrejser med luksushotel i Phuket, hvor der er masser af aktivitetsmuligheder for børn og voksne. Hvis du blot bestiller en flyrejse til Thailand, så har du naturligvis din frihed til at rejse derhen, hvor du vil, men det er mere sikkert at have booket et hotel i forvejen, således man er sikker på, at der venter en dejlig ferie i luksus til en fornuftig pris, hvor hele familien kan nyde stedets mange muligheder. På en god ferie gælder det om at slappe af og undgå stress, idet man skal nyde livet og tiden sammen med sin familie.

Skriv et svar