Find billige afbudsrejser til Thailand på nettet

 

Hvis man gerne vil opleve Østens mystik, så bør man prøve en charterrejse til Thailand, da man her både kan få en herlig afslappet ferie i meget behagelige omgivelser men også komme tæt på Østens mystik og magi. Man kan komme billigt til Thailand med mange flyselskaber, men de bedste tilbud får man, hvis man kan finde afbudsrejser til Thailand, og den slags kan man finde på nettet, hvis man ved, hvor man skal lede. Man kan naturligvis starte med at sammenligne flybilletternes priser på en populær søgemaskine, hvor man sammenligner mange forskellige flyselskaber på forskellige datoer. På den måde får man i det mindste et indtryk af prisniveauet, således man bedre kan få øjnene op for et godt tilbud, når det endelig viser sig.

Begrebet afbudsrejser

Visse flyselskaber har en fane på deres hjemmeside med afbudsrejser, og her finder man dette flyselskabs aktuelle flyrejser, hvor man kommer af sted for en brøkdel af normalprisen, men man skal dels kunne acceptere de begrænsede afrejsedatoer samt et meget kort varsel til afrejsedagen.

Afbudsrejser opstår normalt, når nogle passagerer i sidste øjeblik har meldt afbud til en forudbestilt rejse, men hvor der er opstået uventede omstændigheder, der nødvendiggør en ombooking af den planlagte rejse. Dette kan være alt lige fra sygdom, død, retsmøder, job og lignende uforudsigelige situationer, men heldigvis kan man ofte få pengene tilbage på rejsen, især hvis man har købt en afbudsforsikring.

Flyselskabet kan også have haft problemer med at sælge alle flybilletterne inden afrejsedagen, så derfor accepterer man at sælge de resterende sæder til en markant nedsat pris fremfor at flyve med tomme sæder. Under alle omstændigheder kan man finde nogle billige afbudsrejser til Thailand på Spies.dk, da Spies Rejser har masser af afgange til Thailand, så her finder man ofte det største udvalg af billige afbudsrejser til Thailand.

Man kan også søge efter afbudsrejser til Thailand hos andre flyselskaber, men man bør vide, at udvalget er begrænset, da man ofte kan finde rejser til omkring halv pris, hvis man kan tage af sted med få dages varsel.

Oplevelser i Thailand

Turisterne strummer til Thailand i million antal hvert år, da man her finder billige priser, lækker mad, herligt klima, lækre badestrande og masser af Østens mystik med imponerende Buddha templer. Man finder også en imponerende natur med både skove men også med masser af muligheder for dykning og andre vandskisportsaktiviteter, så Thailand byder både på storbyen Bangkok men også mindre badebyer samt uforstyrret natur især i nationalparkerne. De mest kendte turistdestinationer er disse:

 • Khao Sok – En af verdens ældste regnskove
 • Chiang Mai – The Night Bazaar
 • Grand Palace – En af de mest besøgte seværdigheder i Thailand
 • Wat Phra Kaew – The Temple of the Emerald Buddha
 • Khao Yai – Thailands første nationalpark
 • Damnoen Saduak og Amphawa – De flydende markeder
 • Wat Po – The Reclining Buddha
 • Mu Ko Ang Thong – Marine nationalparken
 • Haad Rin – The Full Moon Party
 • Thai-Burma jernbanen – “Dødens jernbane”
 • Sukhothai – Den gamle hovedstad

Skriv en kommentar