5-stjernet luksus til Thailand med Qatar Air Lines

Thailand er én af de mest populære feriedestinationer i verden, når folk vil besøge de varme lande for at bade og opdage en fremmedartet natur og kultur. Flyrejser til Thailand er faktisk ikke ret dyre, når man tænker på, at de er til den anden side af jorden, og charterrejser med hotel koster heller ikke meget mere end en traditionel flyrejse. Prisniveauet i Thailand er nemlig temmelig lavt, og det gælder både mad, hotelophold, transport, souvenirs og lignende ferieudgifter. For en beskeden merpris kan du endda rejse til Thailand i 5-stjernet luksuskvalitet med Qatar Air Lines. Der findes kun 10 flyselskaber i verden med 5-stjernede flyrejser, og Qatar Air Lines er ét af dem. Flyrejsen til Thailand tager mere end 11 timer med et direkte fly, så derfor bør man forkæle sig selv på turen ved at opleve 5-stjernet luksus.

Dette omfatter 5-stjernede luksusrejser

Når man rejser med Qatar Air Lines, så får alle passagererne 5-stjernet luksuskvalitet på turen, som inkluderer en topkvalitet herunder fri bagage samt fri mad og drikke på flyrejsen. Det globale kvalitetssikringsprogram for luftfartsselskaber med stjerner blev indført i 1999 af Skytrax, og denne standard anvendes nu overalt i verden. I forvejen kender vi jo til en kvalitets rating med anvendelsen af stjerner hos restauranter, hoteller og lignende steder, og i transportsektoren anvendes samme rating til både rejser til søs, togrejser samt flyrejser.

Stjerneværdierne tildeles efter en omhyggelig analyse af flyselskabernes kvalitetsstandarder, der typisk vurderes for op mod 800 produkt- og servicetilbud. Du må ikke forvente for meget service, hvis du rejser med et 1-stjernet flyselskab, men de fleste har trods alt 3 stjerner eller mere. Den 5-stjernede kvalitetsvurdering tildeles de flyselskaber, der tilbyder en generelt meget høj samlet kvalitetspræstation, og det er lige fra check-in i lufthavnen og under hele flyrejsen.

Badeferie i Thailand

Der er faktisk gode tilbud for tiden på rejser til Thailand hos Spies Rejser med Qatar Air Lines, så på den måde kan du både opleve en bekvem flyrejse i luksus samt et luksusophold på hotel i Thailand. Priserne på charterrejser med 8 dages ophold i Thailand ligger med Qatar Air Lines på omkring 5.000 kr., og du får rigtig meget ferie for dette beløb. Der er for eksempel morgenmad inkluderet på hotellet, og du kan flyve til én af disse populære destinationer i Thailand:

  • Koh Samui.
  • Koh Chang.
  • Ao Nang.
  • Patong Beach.
  • Hua Hin.

Dette er alle kendte badebyer i Thailand, og her er det muligt at få en suveræn badeferie, og du kan også opleve mange af Thailands seværdigheder på turen.

Skriv et svar